Name:
Email:
Message:

Remove ads from this guestbook - starting at just €2,50
Newer1 2 [3] 4 5 6 7Older
Messages: 31 until 45 of 388
Number of pages: 26
12:18pm 08-10-2011
Mohd Rashidi
ada class utk yg bacis SLR...cahaya penataan...
4:54pm 08-04-2011
Nomaliza Azman
Salam,
Cantik sangat gambar-gambar yang kakak ambil. Saya suka ambil gambar anak-anak saya, tapi cuma guna Nikon Digital camera sahaja. Ada setting tertentu tak kak if nak capture gambar tanpa paksa anak2 duduk setempat dan tidak merosakkan (blur) gambar. Al maklum, anak-anak kecil bukan mau duduk diam hehe...

Liza Azman
http://sketchandsew.blogspot.com
Replied on: 10:10pm 08-04-2011

Waalaikumussalam Normaliza.

Thanks. Kamera perlu setting untuk ambil gambar mengikut apa yang kita inginkan. Kalau berminat, saya ada buat kelas photography kanak-kanak. Saya akan update dari masa ke semasa. Thanks.

12:51am 07-23-2011
mamarania
like like like
12:02pm 06-22-2011
norhidayah binti ahm
blh send pd sy harga utk stp pakej tak..berminat utk family pakej..
1:48am 06-15-2011
FidDa
salam..sy sangt2 berminat dlm dunia seni fotografi..n sentiase tgk website ni untuk mnmbh ilmu n mndptkn idea y mnrik..kalo free..jom singgh blog sy fiddaartcreative.blogspot.com/
7:26pm 06-01-2011
shah ehem
hai mama...i nak join....muuuuuuuuuuuah
7:42pm 05-24-2011
Syifa
Salam...Akak,sya budak lpasan spm...n sya x tau nak buat apa,boring sngat...sya brmnat nak bljar fotografi...sya da tngok sgment akak d Safiyya tv9...sya ska sngat2 coz sya ska budak2...akak da buat klas fotografi x?
Replied on: 10:28am 05-25-2011

Salam Shifa.

terima kasih. Akak ada buat kelas. Next will be on 25th June. Nanti selalu2 check FB page EOG ya.. sebab akak selalu update kat situ any activity.

6:49am 05-06-2011
zurinazorro
salam....sya baru nk berjinak2 dlm bidang ni....
mintak tolong beri tunjuk ajar serba sedikit dlm bidang ni....
Replied on: 9:57am 05-06-2011

InsyaAllah boleh. Saya ada buat kelas.. marilah join!

7:38pm 05-02-2011
zulikhram
nak jd fan gak boleh ke...
Replied on: 9:56am 05-06-2011

hahhaha abang! u always be my no 1 die hard fan kan!!! I love you moreeee!

3:50pm 04-29-2011
syaiful
Salam kak...teruja tgk gambar2 baby yg akak captured...jadi sumber rujukan saya...hobby amik gambar anak2
8:53am 04-18-2011
Lulu
Hi, How are you? It's a cool Guest Book, i invite to ls forum
11:58pm 03-31-2011
Ied@
Salam kak Zubye..pic semua cantek2..geram tgk pic2 bb.comei sgt2..all da best.
3:06pm 03-17-2011
hafiz
Cantik gmba2 kat sini.. nak blaja shoot dgn akak bole? especially kids photography
2:27pm 03-16-2011
mama_gino
gambar2 yang cantik. esc gambar maternity tu... congrats
9:36am 03-14-2011
shalina binti adnan
salam kak zubye...sy tertarik dgn foto2 kak..semuanya cantik...sy nak minta pandangan atau cadagan dr kak..sy ingin membeli sebuah kamera yg mutu gambarnya cantik..boleh tak kak beri cadangan camera ape yg ok...terima kasih kak..salam perkenalan dr Muqri mirza..
Messages: 31 until 45 of 388.
Number of pages: 26
Newer1 2 [3] 4 5 6 7Older